Aktiv ferie

Sommerferie på Canvas Hove

Fantastiske opplevelser- midt i Arendals nydelige skjærgård. Hos oss får dere oppleve et bredt utvalg av aktiviteter, unik overnatting og gode måltider.

HAR DU BESTEMT DEG FOR HVA DU VIL I SOMMERFERIEN?

Har du tenkt deg til Canvas Hove i sommer? I år er året da du ikke bør vente for lenge med å bestille aktiviteter og overnatting. På enkelte dager i sommer kan det være vanskelig å få booket alt du har lyst på.

 

Book din overnatting nå 

Sørlandet på sitt beste

Sommeren nærmer seg med stormskritt. For andre år på rad forbereder nordmenn seg på Norgesferie, og pågangen er stor. Alle luksusyurter er utsolgt i juli, men vi har flere overnattingsenheter!
Vil du bo i Arendal – tett på naturen, anbefaler vi deg å bestille i løpet av kort tid!

Hove i Arendal ligger vakkert til med hav, holmer og skog på alle kanter. Du kan oppleve stisykkel, trimaran, undervannsafari, SUP (stand-up-padling) og vindsurfing for å nevne noen av aktivitetene våres i sommer. Opplev alt det unike på Canvas Hove i sommer.

Vi holder åpent fra kl. 09.00 til kl. 20.00 hele sommerferien på aktivitetssenteret. Aktivitetstilbudet er fullspekket med ulike sjønære aktiviteter, sykling, badstue og andre unike opplevelser for små og store.

Book din aktivitet her

 

SMITTEVERNSTILTAK

Vi forholder oss til myndighetenes anbefalinger. Vi skal sammen med dere sørge for at det opprettholdes 1 meters avstand. Hvis du er syk ønsker vi at du holder deg hjemme, eller reiser hjem i karantene.

Restauranten er åpen fra kl 12:00-23:00. Alle måltider i restauranten serveres på tallerken, og det er kun bordservering. Ønsker du noe mat før det, så er kiosken vår Cuba plassen å gå, her serveres sandwicher og drikke.

Vi vasker alle overflater og dørhåndtak jevnlig. Vi ber om alle gjester opprettholder 1 meter til sidemannen og tenker på hygiene. Betaling skjer med kort helst. Du kan se våre menyer enten på tavle, på nett med QR kode eller få utlevert en som rengjøres etter hver gjest. Vi ønsker ikke at du stiller deg i baren vår. Våre servitører kommer til bordene.

Vi ønsker at alle våre gjester skal få en positiv opplevelse på Canvas. Ta hensyn til hverandre. Er du syk så reiser du hjem, vi tar deg imot en annen gang. Kos dere!