Aktiv ferie

Høstferie på Canvas Hove

Fantastiske opplevelser- midt i Arendals nydelige skjærgård. Hos oss får dere oppleve et bredt utvalg av aktiviteter, unik overnatting og gode måltider.

HAR DU BESTEMT DEG FOR HVA DU VIL I HØSTFERIEN?

Canvas Hove har åpent hele høstferien. Opplevelser og aktiviteter for hele familien! Vi oppfordrer til å være tidlig ute med booking, så dere får opplevelsen dere ønsker.

Det er godt og varmt i vår restaurant og vedfyrte ovner i alle glampingenhetene. Velkommen til en spennende høstferie.

 

Book din overnatting nå 

Sørlandet på sitt beste

Spennende opplevelser og masse aktiviteter under høstferien.
Vil du bo i Arendal – tett på naturen, anbefaler vi deg å bestille i løpet av kort tid!

Hove i Arendal ligger vakkert til med hav, holmer og skog på alle kanter. Du kan oppleve stisykkel, trimaran, undervannsafari, SUP (stand-up-padling) og vindsurfing for å nevne noen av aktivitetene våres i høst. Opplev alt det unike på Canvas Hove i høstferien.

Vi holder åpent fra kl. 09.00 til kl. 18.00 hele høstferien på aktivitetssenteret. Aktivitetstilbudet er fullspekket med ulike sjønære aktiviteter, sykling, badstue og andre unike opplevelser for små og store.

Book din aktivitet her

 

SMITTEVERNSTILTAK

Vi forholder oss til myndighetenes anbefalinger. Vi skal sammen med dere sørge for at det opprettholdes 1 meters avstand. Hvis du er syk ønsker vi at du holder deg hjemme, eller reiser hjem i karantene.

Restauranten er åpen fra kl 12:00-23:00. Alle måltider i restauranten serveres på tallerken, og det er kun bordservering. Ønsker du noe mat før det, så er kiosken vår Cuba plassen å gå, her serveres sandwicher og drikke.

Vi vasker alle overflater og dørhåndtak jevnlig. Vi ber om alle gjester opprettholder 1 meter til sidemannen og tenker på hygiene. Betaling skjer med kort helst. Du kan se våre menyer enten på tavle, på nett med QR kode eller få utlevert en som rengjøres etter hver gjest. Vi ønsker ikke at du stiller deg i baren vår. Våre servitører kommer til bordene.

Vi ønsker at alle våre gjester skal få en positiv opplevelse på Canvas. Ta hensyn til hverandre. Er du syk så reiser du hjem, vi tar deg imot en annen gang. Kos dere!