Glamping

På Canvas Hove kan du nyte glamorøs camping.

Glamping på Canvas Hove

Vi har flere glampingmuligheter på Canvas Hove.

Vil du bo i cocoon oppe i trærne, i en båtyurt med to gode senger, eller i en mongolsk luksusyurt med eget toalett og kobberbadekar?

Alle våre glamping-enheter selges med helpensjon, og maten tilberedes av våre flinke kokker. Helpensjon inkluderer frokost, lunsj og 3-retters middag.

Book din overnatting nå

Velkommen til oss

Glamping passer for de aller fleste, og er virkelig noe man burde teste.

Luksusyurt

Vår mest populære enhet. Med innlagt vann, eget toalett, vedfyrt ovn for skuldersesong, kobberbadekar og gode senger. Plass til 2 voksne og 2 barn.

Båtyurt

Nyt en god nattesøvn i våre gode senger og med varme dyner. Båtyurt har 2 senger på 1,20cm og en vedfyrt ovn for skuldersesong. Plass til 2 voksne. Barn må evt dele seng med voksen.

Opplevelse

Våre cocooner- Sove 2 meter over luften? Tettere på naturen kommer du ikke. Dette er virkelig barnas favoritt. Plass til 2 voksne og 1 barn. Evt 2 små barn. Ikke lov med hund.

Opplevelser fra start til slutt

Alt du trenger å vite om oppholdet på Canvas Hove

Utekjøkken på Canvas
Ditt eget selskap

Lei utekjøkken med kokk for din gjeng

På Canvas er mat i ett med naturen, samlingen rundt et bord og mat laget med hjerte viktige elementer. Derfor kan du booke ditt eget utekjøkken med kokk. Dette passer perfekt for de spesielle anledningene eller vennegjengen. En kokk koster litt ekstra, men kan gi en magisk opplevelse.