Om oppholdet på Canvas Hove

Restaurant Canvas Hove

Restaurant Canvas er nå stengt for sesongen.

Vi tar imot større grupper, over 20 stk for de ønsker servering. Ta kontakt på restaurant@canvashotel.no med din forespørsel.
Restauranten har alle rettigheter, og selvfølgelig er de mange som går tur på Hove alltid velkommen når vi har åpent.

Vi har plass til 70 personer inne og rundt 100 personer på uteserveringen. Ønsker du å reservere for fest eller middag, er det bare å ta kontakt med oss på restaurant@canvashotel.no.

Vi tilbyr helpensjon til våre gjester som innebærer inkluderte måltider* (frokost, lunsj og tre-retters middag) til 850,- per voksen, og 425,- per barn (under 12). *Ekskludert drikke til lunsj og middag.

Hvordan kommer jeg dit?

Canvas Hove ligger vakkert til helt ute i havgapet på Tromøya ved Arendal.
Adressen er Hoveodden 200, 4818 FÆRVIK.

Det finnes en stor parkeringsplass i enden av Hoveodden hvor det er gratis å parkere. Resepsjonen finner du rett ved parkeringsplassen ved siden av bommen- denne er stengt for sesongen.

Det er ikke tillatt å kjøre inne på området.
Hvis du har mye bagasje, la det ligge i bilen og du får låne en sykkel med vogn av oss for å hente det. Vi ønsker å gjøre oppholdet ditt på Canvas Hove til en friluftsopplevelse. Derfor har vi en mest mulig bilfri sone inne på campen.

Det er ikke mulig å lade el-bil hos oss. Vi anbefaler at man fullader før ankomst.

Dusj og toaletter

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk mellom klokka 15-18, utsjekk senest klokka 11.

Det finnes to toaletter og tre dusjer ved Cuba. I tillegg finnes det mange dusjer og toaletter i sanitærbygget under restauranten. Fellesdusjene er åpne og gratis, og vi har noen familiebad som man kan benytte seg av. Det er også satt ut ekstra toaletter på området.

Vi tillater hund i et utvalg av våre enheter, men gi oss gjerne beskjed på forhånd.

Generelt

Gjestebrygge

Det er gjestebrygge med plass til ca 40 båter ved stranda på Canvas Hove. Det er to minutter å gå fra brygga og opp til restauranten eller kiosken. Vi kan dessverre ikke reservere plasser på brygga.

 

Luksusyurtene

Luksusyurtene har vedovn, vifteovn, vannklosett og badekar. De har også kjøleskap og strøm for lading av mobil, etc. Sengene er to 90 cm senger som kan settes inntil hverandre eller stå hver for seg.

Båtyurtene

Båtyurtene har strøm, vedovn og to oppredde 120 cm senger. Det er ikke toalett og dusj i båtyurtene.

Cocoon hengetelt

Hengeteltene våre har en stor sirkelrund dobbeltseng på ca 250 cm i diameter. Du har hylleplass og en vifteovn og et strømpunkt. Det er ikke toalett og dusj inne i teltet.