Om oppholdet på Canvas Hove

En helt spesiell plass i Arendal, der du kan oppleve glamping og aktiviteter på en unik måte. Velkommen til et helt spesielt opphold i Sørlandets skjærgård.

Smittevernstiltak

Vi forholder oss til myndighetenes anbefalinger. Vi skal sammen med dere sørge for at det opprettholdes 1 meters avstand. Hvis du er syk ønsker vi at du holder deg hjemme, eller reiser hjem i karantene.

Vi vasker alle overflater og dørhåndtak jevnlig. Vi ber om alle gjester opprettholder 1 meter til sidemannen og tenker på hygiene. Betaling skjer med kort helst. Du kan se våre menyer enten på tavle, på nett med QR kode eller få utlevert en som rengjøres etter hver gjest. Vi ønsker ikke at du stiller deg i baren vår. Våre servitører kommer til bordene.

Vi ønsker at alle våre gjester skal få en positiv opplevelse på Canvas. Ta hensyn til hverandre. Er du syk så reiser du hjem, vi tar deg imot en annen gang. Kos dere!

Mat Telemark - hovedrett

Restaurant Canvas Hove

Restaurant Canvas har åpent for alle gjester fredag til lørdag i lavsesong. Vi tar imot større grupper, over 20 stk om de ønsker servering en ukedag.
Restauranten har alle rettigheter, og er selvfølgelig åpen for de mange som går tur på Hove i helgene.
Alle måltider i restauranten serveres på tallerken, og det er kun bordservering. Ønsker du noe mat før det, så er kiosken vår Cuba plassen å gå, her serveres sandwicher og drikke.
Vi har plass til 60 personer inne og rundt 100 personer på uteserveringen. Ønsker du å reservere for fest eller middag, er det bare å ta kontakt med oss på hove@canvashotel.no

Vi tilbyr helpensjon som innebærer inkluderte måltider* (frokost, lunsj og tre-retters middag) til 850,- per voksen, og 425,- per barn (under 12). *Ekskludert drikke til lunsj og middag.

Hvordan kommer jeg dit?

Canvas Hove ligger vakkert til helt ute i havgapet på Tromøya ved Arendal.
Adressen er Hoveodden 200, 4818 FÆRVIK. Det finnes en stor parkeringsplass i enden av Hoveodden hvor det er gratis å parkere. Resepsjonen finner du rett ved parkeringsplassen ved siden av bommen.
Hvis du har mye bagasje, la det ligge i bilen og du får låne en sykkel med vogn av oss for å hente det. Vi ønsker å gjøre oppholdet ditt på Canvas Hove til en friluftsopplevelse. Derfor har vi en mest mulig bilfri sone inne på campen.

Dusj og toaletter

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk mellom klokka 15-18, utsjekk senest klokka 11.

Det finnes to toaletter og tre dusjer ved Cuba. I tillegg finnes det mange dusjer og toaletter i sanitærbygget under restauranten. Fellesdusjene er åpne og gratis, og vi har noen familiebad som man kan benytte seg av. Det er også satt ut ekstra toaletter på området.

Vi tillater hund i et utvalg av våre enheter, men gi oss gjerne beskjed på forhånd.

Generelt

Gjestebrygge

Det er gjestebrygge med plass til ca 40 båter ved stranda på Canvas Hove. Det er to minutter å gå fra brygga og opp til restauranten eller kiosken.

 

Luksusyurtene

Luksusyurtene har vedovn, vifteovn, vannklosett og badekar. De har også kjøleskap og strøm for lading av mobil, etc. Sengene er to 90 cm senger som kan settes inntil hverandre eller stå hver for seg.

Båtyurtene

Båtyurtene har strøm, vedovn og to oppredde 120 cm senger. Det er ikke toalett og dusj i båtyurtene.

Cocoon hengetelt

Hengeteltene våre har en stor sirkelrund dobbeltseng på ca 250 cm i diameter. Du har hylleplass og en vifteovn og et strømpunkt. Det er ikke toalett og dusj inne i teltet.