Om oppholdet på Canvas Hove

Velkommen til Canvas Hove.

En helt spesiell plass i Arendal, der du kan oppleve glamping og aktiviteter på en unik måte. Velkommen til et helt spesielt opphold i Sørlandets skjærgård.

Mat Telemark - hovedrett

Restaurant Canvas Hove

Restaurant Canvas har åpent for lunsj og middag i sommersesongen, og helger mellom mai og oktober, eller etter avtale for grupper. Restauranten har alle rettigheter, og er selvfølgelig åpen for de mange som går tur på Hove. Åpningstider i høst er fredag og lørdag 14-22 og søndag 12-18.

Vi har plass til 70 personer inne og rundt 100 personer på uteserveringen. Ønsker du å reservere for fest eller middag, er det bare å ta kontakt med oss på hove@canvashotel.no.

Frokost må forhåndsbestilles, eller du kan ta med egen mat og tilberede selv på et av våre utekjøkken.

Vi tilbyr helpensjon som innebærer inkluderte måltider* (frokost, lunsj og tre-retters middag) til 850,- per voksen, og 425,- per barn (under 12).

*Ekskludert drikke til lunsj og middag.

Entusiasten i sitt ess

Hvordan kommer jeg dit?

Canvas Hove ligger vakkert til helt ute i havgapet på Tromøya ved Arendal.
Adressen er Hoveodden 200, 4818 FÆRVIK. Det finnes en stor parkeringsplass i enden av Hoveodden hvor det er gratis å parkere. Resepsjonen finner du rett ved parkeringsplassen ved siden av bommen.
Hvis du har mye bagasje, la det ligge i bilen og du får låne en sykkel med vogn av oss for å hente det. Vi ønsker å gjøre oppholdet ditt på Canvas Hove til en friluftsopplevelse. Derfor har vi en mest mulig bilfri sone inne på campen.

Dusj og toaletter

Innsjekk og utsjekk

Når du sjekker inn vil du få anvist den boenheten du har bestilt. Eventuelt teltplassen om du skal overnatte i eget telt.
Innsjekk mellom klokka 15-18, utsjekk senest klokka 11.

Det finnes to toaletter og tre dusjer ved Cuba. I tillegg finnes det mange dusjer og toaletter i sanitærbygget under restauranten. Fellesdusjene er åpne og gratis, og vi har noen familiebad som man kan benytte seg av med bruk av dusjpoletter.

Vi tillater hund i et utvalg av våre enheter, men gi oss gjerne beskjed på forhånd. Noen enheter må vi holde allergivennlige.

Abu serverer lunsj

Covid-19

Pga Covid-19, så er dessverre kjøkken i våre hytter ikke i drift (forskrift covid 19), og vi har ikke felles grillområde. Det er derimot tillatt med engangsgrill på asfalt hos oss, men vi minner om at vi er i en Nasjonalpark og at det er tidvis høy brannfare.

Gjestebrygge

Det er gjestebrygge med plass til ca 40 båter ved stranda på Canvas Hove. Det er to minutter å gå fra brygga og opp til restauranten eller kiosken. Her er det gratis å ligge på dagtid, men overnatting koster 250,- for båteiere. Brygga har ikke strøm eller ferskvann.

Opplevelser fra start til slutt

Glamping på Canvas Hove

Vi har flere glampingmuligheter på Canvas Hove. Vil du bo i kuletelt oppe i trærne, i en båtyurt designet av Jan Fasting eller i en mongolsk luksusyurt med kobberbadekar?  Alle våre glamping-enheter selges med helpensjon og mat levert fra verdens beste Frode Laupsa.

Glamping Canvas Hove