Om oppholdet på Canvas Hove

Restaurant Canvas Hove

Restaurant Canvas er åpen lørdag kl 12 til kl 23, kjøkkenet er åpent til kl 21.00.
Søndager åpent 12-15.
For våre boende gjester i yurter og cocoon, serverer vi frokost mellom 08-10. Fint hvis våre gjester melder om allergier før ankomst.
Helpensjon- Lunsj serveres på avreisedag, mellom kl 11.30 og 15.30.
Gjester med helpensjon kan spise middag enten kl 18.00 eller kl 20.00. Gi beskjed hva dere ønsker ved ankomst eller sikre din plass nå og send en mail til restaurant@canvashotel.no

Det er ikke tillatt å grille på Canvas Hove eller ha medbrakt engangsgriller.

Om oss

Canvas Hove ligger vakkert til helt ute i havgapet på Tromøya ved Arendal.
Adressen er Hoveodden 200, 4818 FÆRVIK.

Vi håper du skal få følelsen av å være på tur. Kjenne på det å være i ett med naturen, oppleve varme og kulde. Kjenne på adrenalinet og nyte dagen. Det er slik de gode historiene rundt bålet blir til. Det er ikke tillatt å ha medbrakt lyddanlegg. Vi har andre gjester å ta hensyn til. Vi spiller musikk i Cuba og restauranten.

Det finnes en stor parkeringsplass i enden av Hoveodden hvor man kan parkere.

Resepsjonen finner du rett ved parkeringsplassen ved siden av bommen- Denne er nå stengt for sesongen. Innsjekksinfo kommer på mail og sms. Innsjekk skjer mellom 15 og 18- gi gjerne beskjed om dere kommer utenom dette.

Det er ikke tillatt å kjøre inne på området.
Hvis du har mye bagasje, la det ligge i bilen og du får låne en sykkel med vogn eller tralle av oss for å hente det. Vi ønsker å gjøre oppholdet ditt på Canvas Hove til en friluftsopplevelse. Derfor har vi en mest mulig bilfri sone inne på campen.

Husk å ta en ekstra sjekk ved utsjekk at dere ikke har glemt noe, vi har dessverre ikke kapasitet til å sende gjenglemte ting.

Vi anbefaler at man fullader el-biler før ankomst, da det ikke er ladestasjoner på destinasjon.

Mellom 15.april og 15.september er det generelt bålforbud i Norge.

For at alle skal få en god opplevelse- liten som stor ønsker vi at det skal være fullstendig ro på plassen kl 23.

Dusj og toaletter

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk mellom klokka 15-18, utsjekk senest klokka 11. Det er dessverre ikke mulighet til verken tidlig innsjekk eller sen utsjekk da vi trenger tiden til å rengjøre og klart til nye gjester.

Alle over 13 år regnes som voksen når man booker.

Her sover du godt tett på naturen, og det kan dukke opp en maur eller edderkopp i teltet ditt. Teltet blir alltid vasket før ankomst, men vi kan ikke sikre mot alle smådyr og kryp da man sover i skogen og ikke inne på et hotell. Lukseriøs camping.

Det finnes to toaletter og tre dusjer ved Cuba. I tillegg finnes det mange dusjer og toaletter i sanitærbygget under restauranten. Fellesdusjene er åpne og gratis, og vi har noen familiebad som man kan benytte seg av.

Vi tillater hund i et utvalg av våre enheter, men gi oss gjerne beskjed på forhånd.

Aktiviteter

Vårt aktivitetssenter er åpent for forhåndsbookinger, og ellers åpent for drop inn. Åpent lørdag og søndag 11-17.
Det kan være lurt å ta kontakt med oss i forkant om du ønsker sikre deg plass på aktivitet.

Husk å booke tidlig så får du oppleve alt du ønsker.
Vi tilbyr følgende aktiviteter; Elektrisk stisykling, trimaranseiling, sup brett, glassbunnkano og undervannsafari. Det er også mange spennende kurs i sommer. (Vi leier ikke ut elektriske sykler uten guide)

Generelt

Gjestebrygge

Det er gjestebrygge med plass til ca 40 båter ved stranda på Canvas Hove. Det er to minutter å gå fra brygga og opp til restauranten eller kiosken. Vi kan dessverre ikke reservere plasser på brygga.

Luksusyurtene

Plass til 2 voksne og 2 barn- Luksusyurtene har vedovn, vifteovn, vannklosett og badekar. De har også kjøleskap og strøm for lading av mobil, etc. Sengene er to 90 cm senger som kan settes inntil hverandre eller stå hver for seg. Barn sover på madrasser på gulvet, disse madrassene er 1.60cm lange.

Luksusyurt m/toalett

Plass til 2 voksne og 2 barn- Yurtene har vedovn og toalett. Sengene er to 90 cm senger som kan settes inntil hverandre eller stå hver for seg. Barn sover på madrasser på gulvet, disse madrassene er 1,70 cm lange.

Båtyurtene

Båtyurtene har strøm og to oppredde 120 cm senger. Det er ikke toalett og dusj i båtyurtene.

Cocoon hengetelt

Hengeteltene våre har en stor sirkelrund dobbeltseng på ca 250 cm i diameter. Du har hylleplass og en vifteovn og et strømpunkt. Det er ikke toalett og dusj inne i teltet. Det er ikke tillatt med hund i cocoon.

Campinghytte

Vi har store og små hytter. Disse tradisjonelle campinghyttene har en vanlig køyeseng og en familiekøyeseng (i stor hytte), bord, stoler og veranda. De er også utstyrt med varme, strøm og kjøleskap. Ikke bad og innlagt vann eller øvrig kjøkkenutstyr. NB! Hyttene er dårlig utstyrt! De er gamle og mye av utstyret forsvinner eller blir ødelagt.

Det følger ikke med sengetøy og håndklær, men dette kan leies hos oss ved behov.
Det er lov med hund på våre hytter, men gi oss gjerne beskjed.