Restaurant Canvas Hove

All mat er god mat, såfremt den blir laget med hodet og hjertet

Ren matglede på Restaurant Canvas Hove i Arendal.

Åpent hver dag i sommerferien fra 12:00 til 23:00.

På Canvas Hove Restaurant har vi, som på Canvas Telemark, vært kompromissløse i hva kjerneverdien til Canvas består av, «Brain Holiday», hvor kropp og sjel skal få et avbrekk fra hverdagen. Både i form av spennende og morsomme aktiviteter, flotte opplevelser, god mat og ikke minst restitusjon. Med dette som bakteppe valgte vi i 2018 å ansette Frode Laupsa som matansvarlig for begge stedene.

Frode laupsa i prepp
Canvas mat er Frode Laupsa

Frode Laupsa er Canvas

Som matansvarlig ved Canvas har Frode truffet et konsept han liker og som utfordrer. Det er vi meget glade for. Med bakgrunn som medeier og kokk på Restaurant Oscarsgate, som i sin tid fikk en stjerne i Michelin Guiden videre til matfaglig rådgiver på Kulinarisk Akademi er vi glade for å ha Frode med på laget. Frode har fokus på lokale råvarer og kunnskap om konservering som gjør at vi starter tidlig i prosessen med å lage mat du senere spiser.

Ren matglede i vår restaurant Canvas Hove i Arendal

Ren matglede

Matglede på Canvas Hove

Tidlig lunsj
Restauranten for alle

Tur, sykkel eller med båten?

Her er du hjertelig velkommen for alle måltider.

Restaurant
Canvas er glamping

Glamping med helpensjon

Vi serverer slik at du slipper å tenke. Det kaller vi “Brain Holiday”

Abu serverer lunsj
A la carte

Mat for alle

Á la carte meny i tillegg til dagens husmann og dagens 3-retter. Egen meny til barna.

Surfers lounge

Cuba - lounge rett i sjøkanten

Ønsker du å nyte et glass, ta morgenkaffen og en sandwich eller noe leskende å drikke etter en aktiv dag så er Cuba plassen for deg. Her finner du også bookbare badstuer, badestamper og en egen iskiosk fra Hennig-Olsen.

Utekjøkken på Canvas
Ditt eget selskap

Lei utekjøkken med kokk for din gjeng

På Canvas er mat i ett med naturen, samlingen rundt et bord og mat laget med hjerte viktige elementer. Derfor kan du booke ditt eget utekjøkken med kokk. Dette passer perfekt for de spesielle anledningene eller vennegjengen. En kokk koster litt ekstra, men kan gi en magisk opplevelse.

Varighet tre timer

Aktiviteter med guide

Har du en drøm om å mestre noe nytt, eller kanskje bare bli enda bedre? Bli med på en guidet tur! Ingen forkunnskaper nødvendig når du blir instruert gjennom spennende aktiviteter på land eller i vann.

Stisykling

En av Norges ypperste sykkelløype finner du i Arendal. Med heldempede elektriske sykler passer dette for alle – uansett nivå. Minimumshøyde 1,60m.

Hver dag kl 10 og 14.

Undervannssafari

Opplev sjøen på en spektakulær måte med egen undervannscooter. Det er kun plass til 5 stk på hvert klokkeslett, så vær tidlig ute med å sikre deg plass.

Hver dag kl 10 og 14.

Trimaranseiling

Lær deg å seile på rekordtid! Med plass til to voksne og to barn er dette en familieaktivitet helt utenom det vanlige. Maksvekt i båten er 272 kg.

Hver dag kl 09 og 13.