Sørlandets perle

Canvas Hove

Velkommen til glamping i Arendal! Åpent hver dag fra 16.juni.

Nå er sommeren her!

Canvas Hove er ikke som andre overnattingssteder. Hos oss er aktiviteter, unik overnatting og gode måltider i fokus. Bli med på minneverdige opplevelser som elektrisk stisykling, trimaranseiling og ikke minst undervannsafari. Alle aktiviteter passer nybegynnere som proffe- vi tilpasser!

Vi har ledig overnatting mellom 16 juni og 26 juni- vær rask med å bestille- det er populært!

Book din overnatting nå 

Ledig overnatting

Vi har ledig overnatting i luksusyurt, båtyurt og cocoon fra 16 til 26 juni. Opplev glamping på sitt beste, helpensjon inkludert,  sov i gode senger med hotellkomfort eller to meter opp i luften i vår svevende cocoon. Det er barnas absolutte favoritt og vi har 3 stykker av de.

Aktivitetssenteret

Vårt aktivitetssenter er åpent hver dag fra kl 09 til 20. Husk at du må booke på forhånd om du ønsker sikre deg plass på din ønskede aktivitet. Det er også mulig å bare stikke innom på drop-in for å se hva som er ledig. Noen aktiviteter har faste klokkesletter de blir gjennomført på.

Restaurant Canvas Hove

Våre kokker setter hver dag sammen en dynamisk 3-retters meny med spennende smaker tilpasset sesong og tilgang på råvarer. Utenom det kan vi tilby en innholdsrik meny for store og små. Restauranten er åpen hver dag fra kl 12. Det er også her frokost serveres.

Aktivitetssenteret

Elektrisk stisykling med fulldempede sykler, undervannsafari med elektriske scootere, glassbunnkano, trimaranseiling og mye mer! Ta med hele familien på opplevelser- vi har noe som passer for alle!

Book din aktivitet nå

Sørlandet på sitt beste

Sommerferie på Canvas

Fantastiske opplevelser- midt i Arendals nydelige skjærgård. Hos oss får dere oppleve et bredt utvalg av aktiviteter, unik overnatting og gode måltider.

Les mer om sommerferie på Canvas her

Varighet tre timer

Våre aktiviteter med guide

Stisykling

Bli med på elektrisk stisykkel hver dag klokken 10:00 og 14:00. Passer for alle! Minimumshøyde 1,60cm. Meld deg på på forhånd da det kan bli fullt.

Undervannssafari

Vi kjører guidet undervannssafari klokken 10:00 og 14:00 hver dag. Det er plass til 5 stk på hvert klokkeslett, så vær tidlig ute med å sikre deg plass.

Trimaranseiling

Vi kjører guidet opplæring både klokken 0900 og 1300 hver dag i sommer. Dette er kjempegøy, og flere kan dele en båt. Maksvekt i båten er 272 kg.

Glampingtun

Eget tun- Sjekk inn, koble av og nyt glamping slik vi mener det skal gjøres.

En unik opplevelse for familien eller gjør noe hyggelig med kollegene dine. På Canvas Hove har vi satt opp fem glamping-telt i et tun som vil være en enestående, sosial måte å treffes på fra start til slutt. Les mer.

Lurer du på noe?