Sørlandets perle

Canvas Hove

Velkommen til glamping i Arendal!

Nydelig høststemning

Canvas Hove er ikke som andre overnattingssteder. Hos oss er aktiviteter, unik overnatting og gode måltider i fokus. Bli med på minneverdige opplevelser som elektrisk stisykling, trimaranseiling og ikke minst undervannsafari. Alle aktiviteter passer nybegynnere som proffe- vi tilpasser!

Vi svarer på mail i vår kontortid: 09:00 – 16:00.
Mail etter kontortid vil bli besvart innen 24 timer.
I perioder med mye pågang vil det kunne være ventetid på telefon, så send oss gjerne en mail med din bookinghenvendelse.

Book din overnatting nå 

Ta dere tid til hverandre

Brainholiday 22-24.Oktober

Fall in love- på Hove🍂

 Velkommen til “Brainholiday” 22-24.oktober. Koselig atmosfære, fyr i peisen og fantastiske måltider i restauranten. Overrask din kjære i dag- begrenset antall luksusyurter med 20% avslag.
Bestill på hove@canvashotel.no
Endelig sammen igjen

Julebord 2021

Endelig kan man samles igjen!

Opplev gode smaker og skap gode minner sammen. Det fortjener dere. Vi kan tilby spennende julebord til din bedrift. Canvas Hove er vakkert på høsten! Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud på hove@canvashotel.no.

Les mer om event her

Aktivitetssenteret

Elektrisk stisykling med fulldempede sykler, undervannsafari med elektriske scootere, glassbunnkano, trimaranseiling og mye mer! Ta med hele familien på opplevelser- vi har noe som passer for alle!

Aktivitetssenteret er åpent lørdag og søndag fra 12-18.

Book din aktivitet nå

Varighet tre timer

Aktiviteter med guide

Har du en drøm om å mestre noe nytt, eller kanskje bare bli enda bedre? Bli med på en guidet tur! Ingen forkunnskaper nødvendig når du blir instruert gjennom spennende aktiviteter på land eller i vann.

Stisykling

En av Norges ypperste sykkelløype finner du i Arendal. Med fulldempede elektriske sykler passer dette for alle – uansett nivå. Minimumshøyde 1,60m.

Undervannssafari

Opplev sjøen på en spektakulær måte med egen undervannscooter. Det er kun plass til 5 stk på hvert klokkeslett, så vær tidlig ute med å sikre deg plass.

Trimaranseiling

Lær deg å seile på rekordtid! Med plass til to voksne og to barn er dette en familieaktivitet helt utenom det vanlige. Maksvekt i båten er 272 kg.

Ledig overnatting

Bestill høstferie nå- opplevelser for store og små. Opplev glamping på sitt aller beste, helpensjon inkludert! Frokost, lunsj og 3-retters middag. Sov i gode senger med hotellkomfort og våkne tett på naturen.

Aktivitetssenteret

Aktivitetssenteret er åpent lørdag og søndag fra kl 12 til 18. Book på forhånd for å sikre deg plass på din favorittaktivitet. Du kan også stikke innom på drop-in for å se hva som er ledig. Enkelte aktiviteter har faste klokkeslett de blir gjennomført på.

Restaurant Canvas Hove

Våre kokker setter hver dag sammen en ny 3-retters meny med spennende smaker tilpasset sesong og tilgang på råvarer. Restauranten er åpen fredag til søndag. Send oss gjerne en mail om du ønsker booke bord. Hove@canvashotel.no

Lurer du på noe?