Sørlandets perle

Canvas Hove

Velkommen til glamping i Arendal! Åpent hver dag fra 16.juni.

Nå er sommeren her!

Canvas Hove er ikke som andre overnattingssteder. Hos oss er aktiviteter, unik overnatting og gode måltider i fokus. Bli med på minneverdige opplevelser som elektrisk stisykling, trimaranseiling og ikke minst undervannsafari. Alle aktiviteter passer nybegynnere som proffe- vi tilpasser!

Ledig overnatting mellom 16. juni og 26. juni. Vær rask med å bestille- det er populært!

Book din overnatting nå 

Ledig overnatting

Ledig overnatting i luksusyurt, båtyurt og cocoon fra 16. til 26. juni. Opplev glamping på sitt aller beste, helpensjon inkludert! Sov i gode senger med hotellkomfort eller to meter opp i luften i en svevende cocoon. Det er barnas absolutte favoritt.

Aktivitetssenteret

Aktivitetssenteret er åpent hver dag fra kl 09 til 18. Book på forhånd for å sikre deg plass på din favorittaktivitet. Du kan også stikke innom på drop-in for å se hva som er ledig. Enkelte aktiviteter har faste klokkeslett de blir gjennomført på.

Restaurant Canvas Hove

Våre kokker setter hver dag sammen en ny 3-retters meny med spennende smaker tilpasset sesong og tilgang på råvarer. Du kan også velge fra en innholdsrik meny for både store og små. Restauranten er åpen hver dag fra kl 12.

Aktivitetssenteret

Elektrisk stisykling med fulldempede sykler, undervannsafari med elektriske scootere, glassbunnkano, trimaranseiling og mye mer! Ta med hele familien på opplevelser- vi har noe som passer for alle!

Book din aktivitet nå

Sørlandet på sitt beste

Sommerferie på Canvas

Fantastiske opplevelser- midt i Arendals nydelige skjærgård. Hos oss får dere oppleve et bredt utvalg av aktiviteter, unik overnatting og gode måltider.

Les mer om sommerferie på Canvas her

Varighet tre timer

Aktiviteter med guide

Har du en drøm om å mestre noe nytt, eller kanskje bare bli enda bedre? Bli med på en guidet tur! Ingen forkunnskaper nødvendig når du blir instruert gjennom spennende aktiviteter på land eller i vann.

Stisykling

En av Norges ypperste sykkelløype finner du i Arendal. Med heldempede elektriske sykler passer dette for alle – uansett nivå. Minimumshøyde 1,60m.

Hver dag kl 10 og 14.

Undervannssafari

Opplev sjøen på en spektakulær måte med egen undervannscooter. Det er kun plass til 5 stk på hvert klokkeslett, så vær tidlig ute med å sikre deg plass.

Hver dag kl 10 og 14.

Trimaranseiling

Lær deg å seile på rekordtid! Med plass til to voksne og to barn er dette en familieaktivitet helt utenom det vanlige. Maksvekt i båten er 272 kg.

Hver dag kl 09 og 13.

Glampingtun

Eget tun- Sjekk inn, koble av og nyt glamping slik vi mener det skal gjøres.

En unik opplevelse for familien eller gjør noe hyggelig med kollegene dine. På Canvas Hove har vi satt opp fem glamping-telt i et tun som vil være en enestående, sosial måte å treffes på fra start til slutt. Les mer.

Lurer du på noe?