Sørlandets perle

Canvas Hove

Velkommen til glamping i Arendal!

Takk for i år!

Vi er nå stengt for sesongen.

Canvas Hove er ikke som andre overnattingssteder. Hos oss er aktiviteter, unik overnatting og gode måltider i fokus. Bli med på minneverdige opplevelser som elektrisk stisykling, trimaranseiling og ikke minst undervannsafari. Alle aktiviteter passer nybegynnere som proffe- vi tilpasser!

Vi svarer på mail i vår kontortid: 09:00 – 16:00.
Mail etter kontortid vil bli besvart innen 24 timer.

Send oss en uforpliktende mail

Varighet tre timer

Aktiviteter med guide

Har du en drøm om å mestre noe nytt, eller kanskje bare bli enda bedre? Bli med på en guidet tur! Ingen forkunnskaper nødvendig når du blir instruert gjennom spennende aktiviteter på land eller i vann.

Stisykling

En av Norges ypperste sykkelløype finner du i Arendal. Med fulldempede elektriske sykler passer dette for alle – uansett nivå. Minimumshøyde 1,60m.

Undervannssafari

Opplev sjøen på en spektakulær måte med egen undervannscooter. Det er kun plass til 5 stk på hvert klokkeslett, så vær tidlig ute med å sikre deg plass.

Trimaranseiling

Lær deg å seile på rekordtid! Med plass til to voksne og to barn er dette en familieaktivitet helt utenom det vanlige. Maksvekt i båten er 272 kg.

Aktivitetssenteret

Elektrisk stisykling med fulldempede sykler, undervannsafari med elektriske scootere, glassbunnkano, trimaranseiling og mye mer! Ta med hele familien på opplevelser- vi har noe som passer for alle!

Lurer du på noe?